"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Maailmast: Suured investeeringud keskturule (0)
10. november 2008

Barcelonas tehakse suuri investeeringuid keskturu arendamiseks. Plaani käis välja Barcelona linnapea Jordi Hereu. Zona Franca turul müüakse ainult värskeid tooteid. Turul tegutseb ligi 800 ettevõtet. Plaani kohaselt investeerib linn järgmise viie aasta jooksul turgu 45 miljonit eurot. Raha antakse turu infrastruktuuri väljaarendamise ja muude teenuste jaoks. Sellega loodetakse muuta turg üheks parimaks värskete toodetega turuks Vahemere ääres. Praegusel hetkel on turul umbes 10 miljonit klienti Katalooniast, Andorrast, Lõuna-Prantsusmaalt ja Põhja-Itaaliast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.