"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
10. november 2008

Sellel reedel, 14. novembril kell 19.00 esietendub Tallinna Linnahallis Cole Porteri muusikal “Nii on meil moes”. Muusikaliteater tähistab sellega ka oma 10. sünnipäeva. Selle tüki on lavastanud Andrus Vaarik. Kaasa teevad Märt Avandi, Kaire Vilgats, Kristi Roosmaa (väljaõppinud muusikaliartist USAst.), Tõnu Kark, Ülle Lichtfeldt, Bert Pringi, Ines Aru, Peeter Jakobi, tantsijad ja koor. TELLIJATE VAHEL LOOSITAKSE VÄLJA TASUTA PILETID ETENDUSELE!

Sellel reedel, 14. novembril kell 19.00 esietendub Tallinna Linnahallis Cole Porteri muusikal “Nii on meil moes”. Muusikaliteater tähistab sellega ka oma 10. sünnipäeva. Selle tüki on lavastanud Andrus Vaarik. Kaasa teevad Märt Avandi, Kaire Vilgats, Kristi Roosmaa (väljaõppinud muusikaliartist USAst.), Tõnu Kark, Ülle Lichtfeldt, Bert Pringi, Ines Aru, Peeter Jakobi, tantsijad ja koor. TELLIJATE VAHEL LOOSITAKSE VÄLJA TASUTA PILETID ETENDUSELE!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.