"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Parkijatele 2,5 miljonit kr trahvi (0)
10. november 2008

Transpordiamet on võrreldes mulluse kümne kuuga teisaldanud ca 2000 sõidukit enam ja teinud valestiparkijatele ligi pool miljonit krooni rohkem trahvi kui eelmise aasta samal perioodil.
“Kui mullu said valestiparkijad 10 kuuga 1,9 miljonit krooni trahvi, siis selle aasta vastava perioodi trahvisummaks oli ligi 2,5 miljonit krooni ja kümne kuu saavutusele lisaks püstitasime oktoobris teisaldatud sõidukite osas kõigi aegade rekordi, milleks on 1105 sõidukit ühes kuus,” ütles Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli. “Kui eelmise aasta kümne kuuga teisaldati 7037, siis sellel aastal on teisaldatud 9254 valesti parkinud sõidukit,” lisas Mutli. Abilinnapea sõnul ei lahenda valesti parkinud sõidukite teisaldamine Tallinna liikluse kitsaskohti, kuid kindlasti leevendab seda ja ennetab tänavate umbe parkimist. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.