"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Sõitma hakkavad ööbussid (0)
10. november 2008

7. novembrist kuni 6. detsembrini toimub pilootprojekt, mille käigus pikendatakse reede ööl vastu laupäeva ja laupäeva ööl vastu pühapäeva enim kasutatavate ühistranspordiliinide tööaegu.
Bussiliinid nr 1A, 18 , 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinid nr 3 ja 6 väljuvad lisaks öösel kell 01.00 vastu laupäeva ja pühapäeva. Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinide  nr 60 ja 67 bussid ning trollibussid alustavad oma öist ringi tavapeatustest.
Kehtivad tavapärased marsruudid, peatused, piletid ja soodustused. Sisenetakse ja väljutakse esiuksest. “Kui nädalavahetustel kella üheni sõitvad bussid ja trollid ennast õigustavad, on võimalik panna ööbussid käima ka teistel suundadel,” selgitas abilinnapea Jaanus Mutli. “Bussid pakuvad konkurentsi mitu korda kallimale taksosõidule,” rõhutas Mutli.
Pilootprojekt kestab kuni selle aasta 6. detsembrini. Lisainformatsiooni saab telefonil 1345.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.