“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
“Gustav Ernesaks 100” (0)
17. november 2008

Sellel pühapäeval, 23. novembril kell 12.00 toimub Mustpeade majas koolikooride kontsert “Gustav Ernesaks 100”. Esinevad Rapla laulustuudio mudilaskoor, dirigent Thea Paluoja; Tallinna Muusikakeskkooli lastekoor, dirigent Ingrid Kõrvits; Tallinna Reaalkooli lastekoor, dirigent Heli Roos; Tartu neidudekoor Kurekell, dirigent Ave-Maria Sild; Tartu Miina Härma Gümnaasiumi segakoor, dirigent Kadri Leppoja; Virumaa Tütarlastekoor, dirigent Elo Forsel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.