"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
MAAILMAST: Inimeste liikumisi jälgitakse (0)
17. november 2008

Kopenhaagen hakkab kasutama mobiilipõhist süsteemi, et kaardistada inimeste liikumised linnas. Selle eesmärk on lahendada kasvavast liiklusest tulenevaid probleeme. Linnavalitsus loodab teada saada, kus on liiklus kõige rohkem koormatud, et selle järgi investeeringuid teha. Tehnoloogia, mida kasutatakse, on pärit Massachusettsi tehnoloogiainstituudist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.