"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MAAILMAST: Pankrottide arv suureneb (0)
17. november 2008

Võrreldes eelmise kuuga on Stockholmis pankrottide arv suurenenud 53%. Peamiselt on need väiksed ja keskmise suurusega ettevõtted, kes tegelevad toitlustuse või ehitusega.
Eelmisel kuul läks pankrotti 583 ettevõtet. Võrreldes eelmise aastaga on pankrotijuhtumeid 19% võrra rohkem. Üldine seis on selline, et eraisikud hoiavad raha kokku ja ettevõtted vähendavad kulusid. Ehituses lähevad pankrotti peamiselt ettevõtted, kes on väikesed, ühe kuni viie töötajaga. Rootsis on raskes olukorras ka transpordisektor.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.