"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ööbussid sõidavad 6. detsembrini (0)
17. november 2008

Alates 7. novembrist kuni 6. detsembrini liiguvad reede öösiti vastu laupäeva ning laupäeva öösiti vastu pühapäeva ööbussid ja öötrollid.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul sõidavad bussid ning trollid oma igapäevasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes. “Bussides ja trollides kehtivad tavalised sõidupiletid ning ka kõik sõidusoodustused.”
Bussiliinid nr 1A, 18 , 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinid nr 3 ja 6  väljuvad lisaks öösel kell 01.00 vastu laupäeva ja pühapäeva. Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinide nr 60 ja 67 bussid ning trollibussid alustavad oma öist ringi tavapeatustest.
TTTK trolliliikluse osakonna juhataja Aleksander Kapponeni andmetel kasutas eelmisel nädalavahetusel öötrolli teenuseid ligi sadakond inimest. Tallinna Autobussikoondise avalike suhete juht Sirje Roht ütles, et viimase Kaubamaja ostuöö ajal sõitis Lasnamäe suunal bussiga 45-60 inimest. Kokku oli eelmisel nädalavahetusel ööbussides 283 sõitjat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.