"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
23. november 2008

Järgmise nädala reedel, 28. novembril kell 19.00 saab Tallinna Metodisti kirikus kuulata Taiwanist pärit klaverikunstnikku Yu-Fen Changi. Tallinna Filharmoonikuid dirigeerib Andres Mustonen. Kavas Tan Dun, W. A. Mozarti “Galimathias musicum”, J. Chr. Bach “Sinfonia”, N. Rimski-Korsakovi Klaverikontsert. Taiwanis Taibeis sündinud Yu-Fen Chang hakkas klaverit õppima seitsmeaastaselt. Ta õppis Hiina kultuuriülikoolis lääne kirjandust. 1998 astus Brüsseli kuninglikku konservatooriumi ja asus seal õppima Diane Anderseni ja Dominique Corni käe all.

Järgmise nädala reedel, 28. novembril kell 19.00 saab Tallinna Metodisti kirikus kuulata Taiwanist pärit klaverikunstnikku Yu-Fen Changi. Tallinna Filharmoonikuid dirigeerib Andres Mustonen. Kavas Tan Dun, W. A. Mozarti “Galimathias musicum”, J. Chr. Bach “Sinfonia”, N. Rimski-Korsakovi Klaverikontsert. Taiwanis Taibeis sündinud Yu-Fen Chang hakkas klaverit õppima seitsmeaastaselt. Ta õppis Hiina kultuuriülikoolis lääne kirjandust. 1998 astus Brüsseli kuninglikku konservatooriumi ja asus seal õppima Diane Anderseni ja Dominique Corni käe all.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.