"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Nädala mõtted (0)
30. november 2008

PANGAD TÜSSAVAD RAHVAST
“Halloo, pangad ja Pangaliit, kas teie mõistus on kodus? Kas te ei saa aru, et 20 miljonit krooni, mida pangad kokkuvõttes nende jürgenveberlike trikkidega aastas teenivad, määrib mainet sadade miljonite eest, toomata sentigi kasu?”
Priit Hõbemägi, Eesti Ekspress, 30. oktoober

* * *
PENSIONISÜSTEEM KUI KASIINO?

Eesti pensionikogujad on täna börsidel kaotanud 1,5 miljardit krooni, kaotust on saanud kõik, olenemata oma fondist. Kas poleks mõistlik taastada vana börsist puutumatu pensionisüsteem?

* * *
EESTI NOORED SUURED KÜBERKIUSAJAD
“Võimalik, et Eesti noorte seas võrdlemisi laialt levinud vajadus üksteisele virtuaalselt haiget teha tuleneb ülemäärase edukultuse /-/ või ajutise majandusedu joovastuse varjus peituvatest alaväärsuskompleksidest. Või tuleneb see sootuks üldisemalt meie ärapanemisühiskonnast, mida näitavad ka kaaskodanike alandamisele ja mõnitamisele rajatud meelelahutuslike telesaadete jätkuv paljusus.”
Uurija Veronika Kalmus, Postimees, 30. oktoober

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.