"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kadriorgu kavandatakse ärimaju (0)
01. detsember 2008

Narva mnt 63 kinnistule kerkivad stalinistlikus stiilis kolmekorruselise äriruumidega hoone kõrvale uued ärihooned.
Narva maantee äärsesse hoonesse on plaanis teha restoran ning merepoolse hoone kahele esimesele korrusele spaa ja spordikompleks. Filmi ja Bensiini tänavaga külgnevate hoonete alumistele korrustele on kavandatud kauplused, ülemistele korrustele bürooruumid. Siseõue on plaanis rajada veesilm, konteinerhaljastus ning hoonete arhitektuuriga sobivaid väikevorme. Detailplaneering näeb ette Narva maantee ja Bensiini tänava äärse haljastuse säilitamise.
Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Nordmet Invest OÜ ning selle koostas AS K-Projekt. Detailplaneering algatati Tallinna Linnavalitsuse korraldusega 13. veebruaril 2008.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.