"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Libeduse tõrjeks kasuta graniit­sõelmeid (0)
01. detsember 2008

Tallinna Kommunaalamet tuletab meelde, et kõnniteede puhastamise eest vastutab teega piirneva maja või kinnistu omanik ja libeduse tõrjet peab tegema mitte ainult hommikuti, vaid vastavalt vajadusele.
Heakorraeeskiri näeb ette, et kõnniteed peavad olema koristatud kella seitsmeks hommikul ja libedusetõrjet kõnniteedel peab tegema vastavalt vajadusele. Libedusetõrje kõnniteedel peab tagama ka tühja või mitte kasutuses oleva ehitise või krundi omanik.
Tallinna territooriumil tuleb kõnniteedel lume ja libeduse tõrjumisel kasutada 2-6mm läbimõõduga graniit- või paesõelmeid. 
Tallinna Kommunaalamet korraldab hooldustöid linna magistraalteedel, parklates, kergliiklusteedel, sildadel, ühissõidukipeatuste ootealadel. Kommunaalameti tellimisel puhastab tänavaid Kesklinna piirkonnas Tänavapuhastuse AS. Ida ja Lõuna piirkonnas (Nõmmel, Pirital ja Lasnamäel) koristab AS TEHO, Lääne ja Põhja piirkonnas (Mustamäel, Kristiines, Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kakumäel) OÜ Jaaksoni Linnahooldus. Lepingud on sõlmitud kuni 2014. aastani.
Linnaosade valitsused korraldavad heakorratöid kõikide linnaosade haldusterritooriumide kvartalisisestel teedel, kõnniteedel ja parklates.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.