"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
MAAILMAST: Kodutud talveks sooja (0)
01. detsember 2008

Madridi linnavalitsus annab miljon eurot, et tagada kodututele talveperioodiks lisavoodid. Kampaania kestab 25. novembrist 2008 kuni 30. märtsini 2009. Praegu on kodutute varjupaikades 1300 kohta, kuid rahasüst peaks suurendama seda numbrit 1650le. Umbes 620–650 inimest magab igal öösel Madridi tänavatel, selgus viimasest küsitlusest. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.