"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
MAAILMAST: Naabrivalve laieneb (0)
01. detsember 2008

Barcelonas laieneb naabrivalve paljudesse uutesse paikadesse. Uued piirkonnad on Nou Barris, Gracia ja Sant Andreu, Cuit Vella ja Sant Marti. Tegemist on linnavalitsuse plaaniga ennetada kuritegusid ja muuta suhted ühiskonnas paremaks. Erinevate piirkondade naabrivalved teevad ka omavahel koostööd.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.