"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
01. detsember 2008

Sellel teisipäeval, 2. detsembril kell 19.00 toimub Estonia kontserdisaalis heategevuskontsert “Terve elu terve”. Esinevad Pille Lill (sopran), Oliver Kuusik (tenor), Atlan Karp (bariton), Oksana Sinkova (flööt), Virgo Veldi (saksofon), Piia Paemurru (klaver), Harkujärve algkooli laululapsed Ingrid Kajaku juhendamisel, Lydia Rahula Poistekoor, Kaie Kõrbi Balletikooli õpilased. Õhtujuht Meelis Kompus (ERR). Kontserdi tulu ja annetused lähevad kooliminevatele lastele helkurvestide ostmiseks. Üritust toetavad Tallinna linn ja Pille Lille Muusikute Toetusfond. Eestis juhtub õnnetusi lastega Euroopa riikidest kõige enam.

Sellel teisipäeval, 2. detsembril kell 19.00 toimub Estonia kontserdisaalis heategevuskontsert “Terve elu terve”. Esinevad Pille Lill (sopran), Oliver Kuusik (tenor), Atlan Karp (bariton), Oksana Sinkova (flööt), Virgo Veldi (saksofon), Piia Paemurru (klaver), Harkujärve algkooli laululapsed Ingrid Kajaku juhendamisel, Lydia Rahula Poistekoor, Kaie Kõrbi Balletikooli õpilased. Õhtujuht Meelis Kompus (ERR). Kontserdi tulu ja annetused lähevad kooliminevatele lastele helkurvestide ostmiseks. Üritust toetavad Tallinna linn ja Pille Lille Muusikute Toetusfond. Eestis juhtub õnnetusi lastega Euroopa riikidest kõige enam.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.