"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hiiu-Rahu kalmistu hooldamata hauaplatsid taaskasutusse (0)
08. detsember 2008

Hooldamata hauaplatside komisjon vaatas üle Tallinna kalmistutel ajavahemikul 1. oktoobrist 2007 kuni 1. oktoobrini 2008 hoiatussildiga märgistatud hauaplatsid ja tunnistas hooldamata matmispaikadeks Hiiu-Rahu kalmistul 20 hauaplatsi.
Komisjon otsustas hooldamata hauaplatsid akteerida ja matmispaikadena uuesti kasutusele anda. Kodanikel on võimalik tutvuda akteeritud hauaplatside nimekirjaga, et aidata selgitada hauaplatside kasutajaid. Selleks  palutakse pöörduda Hiiu-Rahu kalmistu kontorisse 8. detsembrist kuni 22. detsembrini 2008 tööpäevadel kell 9–16.00.
Hiiu-Rahu kalmistu (Hiiu-Suurtüki 1), tel 670 1599, hiiu@kalmistud.ee
Hooldamata hauaplatside akteerimise alusdokument on Tallinna Kalmistute kasutamise eeskiri p 24 (kinnitatud TLV 11.06.1993. a määrusega nr 155).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.