"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäele ehitatakse uus spordikompleks ja ujula (0)
08. detsember 2008

Lasnamäele Kärberi tänavale kerkib spordihoone, kus on nii ujula kui ka saalid aeroobika või pallimängude harrastamiseks.
Linnavalitsus kehtestas viimasel istungil K. Kärberi 9 kinnistu detailplaneeringu, mis annab võimaluse rajada Lasnamäe linnaosas asuvale 5,2 ha suurusele alale spordikompleks. Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on uude kompleksi kavandatud spordihoone ja ujula, planeeringu kohaselt rekonstrueeritakse ka Kuristiku Gümnaasiumi staadion. “Mustakivi asumis puuduvad sportimisvõimalused ning sellepärast on spordihoone ehitamine äärmiselt vajalik,” lausus Aas.
Spordihoonesse tuleb ka pallimängude ja võimlemise saal, kuue 25 m pikkuse rajaga ujula, lastebassein, aeroobika- või jõusaal ning abiruumid. Spordisaali on kavandatud teisaldatav tribüün.
Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Tallinna Spordi- ja Noorsooamet. K. Kärberi 9 kinnistu maakasutuse sihtotstarve on sotsiaalmaa, kinnistu on Tallinna linna omandis ja Tallinna Haridusameti valitsemisel. Kinnistul asub Kuristiku Gümnaasium ja staadion.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.