"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
MAAILMAST: Brüssel rajab spordiplatse (0)
08. detsember 2008

Brüsseli regionaalne valitsus investeerib 150 miljonit eurot erinevatesse spordiväljakutesse, nagu näiteks jalgpalli, ragbi, hoki ja teiste spordialade mänguplatsidesse.
Kokku tehakse viie aasta jooksul korda 37 spordiväljakut, et ergutada noori kehakultuuriga tegelema. Alates 2004. aastast on korda tehtud 24 väljakut. Sellel aastal tehakse korda veel neli ja järgmisel aastal kaheksa.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.