"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
MAAILMAST: Dublinis kärbitakse koolide raha (0)
08. detsember 2008

Dublinis kärbitakse algkoolide eelarveid rohkem kui kolmandiku võrra. 25 kooli kaotab kärpe tõttu keeleõppega seotud õpetajaid ja 87 algkooli klasse suurendatakse 30 õpilaseni või enamgi. Eelmisel nädalal kogunesid kümned tuhanded õpilased, õpetajad ja lapsevanemad, et väljendada oma pahameelt valitsuse plaani suhtes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.