"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: MINIMUUSIKAL “IMELAPS” (0)
08. detsember 2008

Rahvusooper Estonia rõõmustab väikseid vaatajaid uue muusikalise tükiga “Imelaps”, mis on helge, lõbus ja mõtlemapanev muinasjutt sellest, millised on laste ja nende emade-isade soovid selles kiires maailmas ning kas lapsed peavad vanemate täitumata jäänud unistused enda kanda võtma või leidub sellele ime läbi mõni muu lahendus. Piret Ripsi ja Leelo Tungla loodud minimuusikali lavastajaks on käesolevast hooajast Estonia näitejuhina töötav Garmen Tabor, kellele on see lavastajadebüüt rahvusooperis.

Rahvusooper Estonia rõõmustab väikseid vaatajaid uue muusikalise tükiga “Imelaps”, mis on helge, lõbus ja mõtlemapanev muinasjutt sellest, millised on laste ja nende emade-isade soovid selles kiires maailmas ning kas lapsed peavad vanemate täitumata jäänud unistused enda kanda võtma või leidub sellele ime läbi mõni muu lahendus. Piret Ripsi ja Leelo Tungla loodud minimuusikali lavastajaks on käesolevast hooajast Estonia näitejuhina töötav Garmen Tabor, kellele on see lavastajadebüüt rahvusooperis. Näitlejatest teevad etenduses kaasa Helgi Sallo, Väino Puura, Tatjana Järvi, Urmas Põldma, Andres Köster, Valentina Taluma, Janne Ševtšenko (pildil) jt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.