"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ööbussid sõidavad aasta lõpuni (0)
08. detsember 2008

Tallinn pikendab novembris algatatud nädalavahetuse ööbusside pilootprojekti kuni aasta lõpuni.
Ühissõidukid sõidavad oma tavapärasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes. Sisenetakse ja väljutakse esiuksest ning ühissõidukites kehtivad tavalised piletid, kuukaardid ja kõik sõidusoodustused.   
Bussiliinide nr 1A, 18, 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinide nr 3 ja 6 viimased ühissõidukid väljuvad kesklinnast öösel kell 01.00 vastu laupäeva ja pühapäeva. Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest, liinid nr 60 ja 67 ning trollibussid oma tavapeatustest.
Ööbusside pilootprojekt oli esialgselt kavandatud perioodile 7.11.–6.12.2008. Informatsioon telefonil 1345.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.