"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Vali aasta ­parim ­sportlane (0)
08. detsember 2008

Kõigil linlastel on võimalus osaleda Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel.
Tallinna kodulehel http://www.tallinn.ee/gallup?tyyp=haaletus saab iga linlane anda oma eelistuse vastavalt parimale nais- ja meessportlasele ning sportmängude võistkonnale. Internetihääletus kestab kuni 22. detsembri kella 12ni.
Naisnominendid on tänavu Irina Embrich, Ilona Tsvetkova, Jelena Glebova, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Liisa Otsus ja Triin Aljand. Meessportlastest on kandidaadid Uku Aaslav-Kaasik, Gerd Kanter, Miko Mälberg, Tõnis Erm, Aleksandr Fjodorov, Mikk Pahapill, Ott Kiivikas ja Martin Padar ning sportmängude võistkondadest GMP/Olympic Tallinn võrkpallinaiskond, Tallinna BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, Tallinna Selver võrkpallimeeskond ja FC Levadia Tallinn jalgpallimeeskond.
Kandidaatide paremik on koostatud, lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevusest kohalikus spordielus, sh ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms. Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.