"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Euroopa soovib toiduhindu alandada (0)
15. detsember 2008

Euroopa Komisjon soovib alandada toiduainete hindu. Hinnad on aasta alguse rekordtasemega võrreldes küll langenud, kuid kõrgema hinna algpõhjused – õiguslikud piirangud, puudulik konkurents ja spekuleerimine, mis pikemas perspektiivis võivad ikkagi hindu tõsta – ei ole kadunud.
Komisjon paneb ette kehtestada näiteks toiduainete hindade pidev kontroll Euroopa tasandil ning pakkuda tarbijatele paremaid võimalusi hindade võrdlemiseks. Üle tuleks vaadata võimalikud piiravad õigusaktid riikide või ELi tasandil ning need vajadusel tühistada.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.