"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Korteriühistud pöördusid soojafirma poole (0)
15. detsember 2008

Mustamäe linnaosa korteri­ühistute infopäeval “Korteriühistud – kuidas edasi?” võtsid osalejad vastu pöördumise soojatootja OÜ Dalkia juhtkonnale, milles kõrgele soojahinnale viidates tehakse ettepanek kujundada hinnapoliitikat koostöös korteriühistutega. Mustamäe kultuurikeskusesse oli kohale tulnud üle 150 huvilise, peamiselt Mustamäe korteriühistute esimehed ja esindajad. “Paljud ühistud on soojuse hinnatõusu tõttu rängas seisus,” kommenteeris pöördumist abilinnapea Eha Võrk. Mustamäe linnaosa vanema Kalle Mihkelsi sõnul kavatsetakse korraldada järgmine korteriühistute infopäev juba kevad-talvel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.