"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maailmast: Ljubljana on maailma ausaim linn (0)
15. detsember 2008

Sloveenia pealinn Ljubljana on maailma kõige ausam linn, selgub ajakirja Reader Digest tehtud uurimusest. Eksperimendi käigus “kaotas” ajakirjanik väljavalitud linnades kokku 30 mobiiltelefoni ning läks seejärel lähimasse politseijaoskonda mobiili “leidjate” kõnet ootama. Kas sa jätaksid leitud rahakoti või mobiili endale või viiksid ta lähimasse politseijaoskonda? Sellistele küsimustele ajakirjanik küsimusi otsiski. Võitjaks osutus Ljubljana – 30st n-ö kaotatud mobiilist toodi tagasi 29. Järgnes Toronto, kus toodi tagasi 28 mobiili 30st. Toronto selja taha jäid Stockholm, Mumbai, Manila, New York, Helsingi, Budapest ja Varssavi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.