"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Maailmast: Madrid relvastub jõuludeks (0)
15. detsember 2008

Madridis suurendatakse seoses pühade tulekuga julgeolekut. Linnavalitsus on välja kuulutanud, et jõulude ajal lisatakse politseijõududele 1700 politseiniku, 200 politseiautot ja 142 eriväljaõppe saanud professionaali. Julgeolekumeetmed näevad ette reide pubidesse ja klubidesse, samuti suurendatakse valvet ühistranspordis. Turismipiirkondades kontrollitakse joobes olekut avalikes kohtades ja külmrelvade kaasaskandmist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.