"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinna kultuuripäevad hullutasid Moskvat (0)
15. detsember 2008
Moskva linnapea Juri Lužkov võõrustas Tallinna linnapea Edgar Savisaart ning mitmeid tuntud Eesti ärimehi, näiteks Oliver Kruudat, Tiit Vähit jt.

Eelmisel nädalal avasid Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Moskva linnapea Juri Lužkov Moskva Muusikamajas Tallinna kultuuripäevad. Päevade raames said moskvalased kuulata Eesti muusikat, nautida Eesti filme ning vaadata näitusel Eesti nüüdiskunsti. Savisaar arutas Venemaa transpordiministri Igor Levitiniga koostööd Tallinna trammivõrgu laiendamisel. 2009. aasta mais tulevad moskvalased vastukülaskäigule.

Eelmisel nädalal avasid Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Moskva linnapea Juri Lužkov Moskva Muusikamajas Tallinna kultuuripäevad. Päevade raames said moskvalased kuulata Eesti muusikat, nautida Eesti filme ning vaadata näitusel Eesti nüüdiskunsti. Savisaar arutas Venemaa transpordiministri Igor Levitiniga koostööd Tallinna trammivõrgu laiendamisel. 2009. aasta mais tulevad moskvalased vastukülaskäigule.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.