"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vali parim sportlane ja võistkond (0)
15. detsember 2008

Kõigil linlastel on võimalus osaleda Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel, selleks on Tallinna kodulehel üles seatud vastav internetihääletus.
Tallinna kodulehel http://www.tallinn.ee/gallup?tyyp=haaletus saab iga linlane anda oma eelistuse parimale nais- ja meessportlasele ning sportmängude võistkonnale. Internetihääletus kestab kuni 22. detsembri kella 12ni.
Naisnominendid on tänavu Irina Embrich, Ilona Tsvetkova, Jelena Glebova, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Liisa Otsus ja Triin Aljand. Meessportlastest on kandidaadid Uku Aaslav-Kaasik, Gerd Kanter, Miko Mälberg, Tõnis Erm, Aleksandr Fjodorov, Mikk Pahapill, Ott Kiivikas ja Martin Padar ning sportmängude võistkondadest GMP/Olympic Tallinn võrkpallinaiskond, Tallinna BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, Tallinna Selveri võrkpallimeeskond ja FC Levadia Tallinn jalgpallimeeskond.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.