"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Arstiabi pühade ajal (0)
22. detsember 2008

Perearstid ei võta patsiente vastu 24. detsembrist kuni 29. detsembri hommikuni ja 31. detsembri lõunast kuni 2. jaanuari hommikuni. Seetõttu paneb Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet linlastele südamele, et nad läheneva pika pühadeaja eel täiendaksid oma koduapteeki ravimitega ja esmaabivahenditega lihtsamate tervisehädadega toimetulekuks. Krooniliste tervisehäiretega linnakodanikel tuleks aegsasti pikendada oma põhihaiguse ravimiretseptid ja ravimid välja osta.
 Haiglate valvetoad töötavad küll ööpäevaringselt, kuid sinna peaks pöörduma vaid erakorralisel juhul, sest valvetubades teenindatakse eeskätt kriitilises seisundis olevaid haigeid, mistõttu kergema tervisehäirega patsiendi ooteaeg võib pikale venida.
Tallinna Kiirabi töötab ööpäevaringselt, osutades abi erakorraliste terviseseisundite tekke puhul.
Tervisehädade tekkel võiks esmalt konsulteerida perearsti tasuta nõuandetelefonil 1220 (24 tundi ööpäevas) või tasulisel nõuandetelefonil “Lastearst kuuleb” 1599 (kella 8.00-24.00).  Mürgistuste puhul saab informatsiooni telefonil 16662 (kella 9.00-17.00). 
Suuremates kaubanduskeskustes asuvad apteegid töötavad üldjuhul vastavalt kaupluste lahtioleku aegadele.
Tõnismäe Tänava Apteek aadressil Tõnismägi 5 töötab igal kalendripäeval kella 8.00-20.00 ja valveapteegina kella 20.00-08.00.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.