"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Balti riikide linnapolitseinikud sõlmisid koostööleppe (0)
22. detsember 2008

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet sõlmis Riia ja Vilniuse munitsipaalpolitseiga koostööleppe.
“Koostöö eesmärgiks on õigusaktide väljatöötamise ja rakendamise, ametnike erialase koolituse ning Euroopa Liidu poolt rahastatavates projektides osalemise võimaluste kohta kogemuste ja informatsiooni vahetamine,” ütles abilinnapea Taavi Aas.
Aasa sõnul on Tallinna Munitsipaalpolitsei Ametil Riia kolleegidelt väga palju õppida, arvestades, et lõunanaabrite pealinna korrakaitseüksusel täitus juba 18. tegevusaasta, nende isikkoosseis on meie omast viis korda arvukam ning ka tegevusvaldkondi ja tegutsemisvabadust meist rohkem. “Meiega võrreldes on Riia munitsipaalpolitseil palju suuremad õigused,” nentis Aas. “Vilniuse korrakaitseüksus on aga alles loodud ning koosneb esialgu vaid kümnest inimesest.”
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.