"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kontsert “Imede öö” (0)
22. detsember 2008

Täna, 22. detsembril kell 17.00 toimub Vene Kultuurikeskuses kontsert “Imede öö”, kus esinevad Rolf Roosalu, Nele-Liis Vaiksoo ja ETV tütarlastekoor. Kontserdiga “Imede öö” esitlevad Rolf Roosalu, Nele-Liis Vaiksoo ja ETV tütarlastekoor oma jõulualbumit. Esitamisele tulevad kaunid ja tuntud jõululood kogu maailmast, nende hulgas näiteks “Püha öö”, “Have Yourself A Merry Little Christmas” ja “The Prayer”. Kuulda võib lugusid viies keeles (eesti, inglise, itaalia, ladina ja vene). Kontserdil üritavad noored lauljad ja ETV tütarlastekoor tuua kuulajateni tuntud jõululaule pisut uuemas ja huvitavamas võtmes. Lauljaid saadab live-bänd. Lisaks suurepärasele muusikale pakub jõulukontsert lummavat silmailu, mille eest hoolitseb Shishi, luues lavale müstilise talveöö koos härmas jõulukuuskede, küünlasära ja tähistaevaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.