"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Loomaaia elevandimaja jõuludest taas avatud! (0)
22. detsember 2008

Teisipäeval, 23. detsembril avatakse Tallinna Loomaaias taas üle hulga aja elevandimaja siseekspositsioon. Külastajatel on nüüdsest võimalik uudistada loomaaia emaelevante ka siseruumides nende uuendatud ekspositsioonipinnal, imetleda jälle suuri madusid – boasid, püütoneid, anakondasid – ja jälgida pisiimetajate tegutsemist.
Täiesti uue ekspositsioonipuuri saavad endale jaapani makaagid. Lisaks uutele põnevatele turnimisvõimalustele võivad nad nüüd soovi korral lustida ka basseinivees. Külastajatel on aga nende igapäevaelu võimalik jälgida läbi suure klaasi.
Kõik huvilised on oodatud 23. detsembril kell 11.30 jaapani makaakide uue kodu avamisele hülgetiigi ja lõvipuuri vahelisel alal. Edasi liigutakse loomaaia direktori Mati Kaalu juhtimisel elevandimajja.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.