"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maailmast: Sportlikud jõulud (0)
22. detsember 2008

Pariisi linnavalitsus organiseerib kooliõpilastele pühade ajaks mitmeid spordiüritusi. Sportima on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses kuni 16 aastat. Spordiüritusi spondeerivad spordiklubid, riik, rahvuslik džuudo ja ragbi keskus. Õpilased saavad valida tuhande spordikursuse vahel – kursusi on jäähokist kuni tsirkuseni välja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.