"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Maailmast: Turistide arv suureneb (0)
22. detsember 2008

Praha ootab Euroopa Liidu eesistumise ajal tuhandeid külalisi. Linnavalituse eestkõneleja ütles, et linn valmistub selleks, korraldades mitmeid üritusi. Hotelliomanikud on samuti valmis külastajate vastuvõtuks. ELi eesistumise ajal külastab Prahat väga palju poliitikuid, ministreid ja muid tegelasi.
Linn loodab, et sel perioodil külastab neid üle 30 000 delegatsiooni. Osa kohtumisi toimub ka väljaspool Prahat, aga arvatavasti ollakse ikkagi Prahas läbisõidul. Linn valmistab väliskülalistele ka infolehti, kus on kujutatud linna kaart ja transpordivõrgustik. Politsei omakorda suurendab linnas sellel perioodil turvalisust. Tšehhi võtab ELi eesistumise üle jaanuaris 2009 Rootsilt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.