“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Maailmast: Vähendatakse õhusaastet (0)
22. detsember 2008

Brüsseli linnavalitsus tutvustas plaani, kuidas vähendada õhusaastet. Seda kavatsetakse teha liikluskoormuse vähendamisega. Päevadel, mil õhusaaste tase ületab lubatud piiri, alandatakse sõidukiirust Brüsseli kesklinnas ja selle lähiümbruses. Veoautodel, mis kaaluvad üle 3,5 tonni, keelatakse sõitmine tipptundidel. Ühistransport on tipptundidel aga tasuta! Taksosid ja päästeteenistust uued regulatsioonid ei puuduta.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.