"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Pealinn vabandab! (0)
22. detsember 2008

Eelmises Pealinna numbris (15.12.2008) lipsas toimetamisel sisse kahetsusväärne viga –  artiklis “Erilised lapsed saavad Laagna lasteaias erilist hoolt” (lk 7) on Tallinna Laagna Lasteaed-Põhikooli läbivalt nimetatud lasteaed-algkooliks. Pealinna toimetus palub Laagna Lasteaed-Põhikooli perelt vabandust!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.