"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Puudega lapsed saavad talvelaagrisse (0)
22. detsember 2008

Linn toetab sel koolivaheajal talviseid laagreid tava- või erikoolis õppivatele puuetega lastele, kelle vanemad peavad sel ajal tööl käima.
Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on laagri eesmärk sisustada mitmekesiselt just nende laste koolivaheaeg, kelle vanematel ei ole võimalik jõulueelsetel või aastalõpupäevadel perega koos olla. “Ühtlasi soovime neile lapsevanematele vastu tulla, võimaldades jätkata töötegemist koolivaheajal. Seetõttu on laagrisse oodatud puudega lapsed, kes on koolivaheajal, kuid kelle vanemad peavad jõulude ja uue aasta vahelisel perioodil töötama,” tõdes Martinson.
Laagreid korraldavad erialase ettevalmistusega kõrgema sotsiaaltöö või täiendkoolituse läbinud inimesed ning igas laagris on vähemalt üks töötaja, kes on käinud laagrijuhi kursustel. Ööpäevaringses laagris on ka vähemalt üks meditsiiniteadmistega töötaja.
Laagris saavad osaleda Tallinna elanikeregistrisse kantud sügava ja raske puudega lapsed, kes õpivad tava- või erikoolis. Laagrisse ei saa registreerida need lapsed, kes saavad samaaegselt teenuseid Tallinna linna hoolekandeasutuses, v.a juhul, kui Tallinna linna hoolekandeasutus on puhkuse tõttu suletud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.