"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Savisaar küpsetab Eesti esikokaga Glorias jõulurooga (0)
22. detsember 2008
Saadet “TeleTallinn” võõrustab seekord tuntud kokk Dimitri Demjanov.

Eri Klas, Eino Baskin, Gerd Kanter ja paljud teised rahva poolt armastatud avaliku elu tegelased meenutavad 25. detsembril kell 21.30 saates “TeleTallinn” mööduvat aastat.

Eri Klas, Eino Baskin, Gerd Kanter ja paljud teised rahva poolt armastatud avaliku elu tegelased meenutavad 25. detsembril kell 21.30 saates “TeleTallinn” mööduvat aastat.
Seekordne “TeleTallinn” ei jõua vaatajateni harjumuspärasest stuudiost, vaid suurepärasest restoranist Gloria. Jõulude esimese püha õdusas miljöös ja muhedas meeleolus meenutavad peatselt ajalukku minevat 2008. aastat tuntud ja tunnustatud, lugupeetud ja austatud Tallinna inimesed. Sõna saavad ja tagasivaate lõppevale ning rahva jaoks mitte just kergele aastale teevad Eri Klas, Eino Baskin, Riho Rõõmus, Mati Kaal, Ain Järve, Gerd Kanter, Mikko Fritze, Marju Länik, Jaak Juske, Liisa Pakosta, Toomas Vitsut.
Muusika ja muu meelekosutuse kõrval pakub aga kindlasti naudingut kehakinnitus, kuna toiduvalmistamise kunstiga on Gloria ammu teada-tuntud kuulsuse saavutanud. Mida süüa pakutakse ja kes seda teevad, näete juba saates. Siinjuures peame veidi ka saladuskatet kergitama ja vaatajale teada andma, et jõulurooga asub valmistama kindlasti ka Gloria peakokk Dimitri Demjanov, kellel on abiks ei keegi muu kui linnapea Edgar Savisaar ise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.