"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tasuta tööõigusalast nõu küsis ligi 240 inimest (0)
22. detsember 2008

Linna pakutud tasuta tööõigusalase nõustamise võimalust on kahe esimese nädala jooksul kasutanud 240 abivajajat.
Pöördujate enamuse moodustasid vene keelt kõnelevad inimesed. “Põhiteemadest, millega pöörduti, võib välja tuua töölepingute lõpetamise erinevatel alustel, sealhulgas koondamine, saamata palk, hüvitised, vajadus tööturuteenuste järele, töölepingu muutmine,” selgitas abilinnapea Jaanus Mutli. “Esitati hulgaliselt küsimusi muudestki valdkondadest, mille osas siiski aidata ei saanud, nagu näiteks arvete arestimine, otsuste sundtäitmine, sotsiaalabi võimalus, elukoha leidmine, muu lepingu alusel teenuse osutamine.”
Mutli sõnul on eelmise nädalaga võrreldes näha, et töötute osakaal nõustatavate üldarvust on väiksem. “Kuid peaaegu kõik pöördujatest jäävad töötuteks ühel või teisel põhjusel hiljemalt järgmise aasta esimeses kvartalis.”
Tööõigusalased konsultatsioonid algasid Tallinna Linnavalitsuse infosaalis ettevõtja infopunktis alates 1. detsembrist. Nõustamine toimub elava järjekorra alusel. Konsultant Reet Vare, kes omab pikaajalist töökogemust juristina, vastab ka küsimustele, mis puudutavad töölepingut, puhkust, töötasu, aga ka kollektiivseid töösuhteid.
Juristi konsultatsioonid toimuvad Tallinna Linnavalitsuse infosaali ettevõtjate infopunktis, Vabaduse väljak 7.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.