"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tule sõida jõuluvana trammiga! (0)
22. detsember 2008

24. ja 25. detsembril teeb Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondis trammiliinil Tondi–Kadriorg ja trolliliinidel Kaubamaja–Õismäe ning Kaubamaja–Mustmäe jõulusõitu.
Jõulutramm, mille roolis on jõuluvana, sõidab Tondilt Kadriorgu 24. ja 25 detsembril väljumisega Tondilt kell 11, 12, 13. Jõulutramm peatub kõikides peatustes. Päkapikust konduktor raha ei küsi ja pileteid ei müü, vaid jagab sõitjatele Laima komme.
Trollibuss, mida juhib jõulumees ja kus Laima komme jagatakse, väljub 24. ja 25. detsembril Kaubamaja peatusest kell 11, 12 ja 13 ning sõidab Õismäele ning sealt Estonia teatri juurde tagasi. Järgmine ring tehakse Mustamäele ja kolmas samuti Mustamäele.
TTTK juhatuse esimehe Toomas Sepa sõnul on Tallinna jõulutrammil sel aastal väike tähtpäev. “Kui Tallinna tramm tähistas augustis oma 120. aastapäeva, siis jõulutrammi traditsioon saab sel aastal 20aastaseks,” ütles Sepp.
Jõulutramm sõidab Tallinnas alates 1988. aastast ja jõulutroll alates 2006. aastast. Laima päkapikud täidavad trammi- ja trollijõuluvanade kommikotte juba kolmandat aastat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.