"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
VAATA TALLINNA TELESAATEID: Igal nädalal telekanalist Kalev Sport. (0)
22. detsember 2008

22. detsembril kell 20.20 läheb eetrisse saade “Kultuurilinn Tallinn”, mille põhiteemaks on Tallinna kultuuriteo tunnustamine.
25. detsembril kell 21.30 kutsume vaatama saadet “TeleTallinn”, mis seekord läheb eetrisse restoranist Gloria. Veedame koos aega Marju Läniku, Eri Klasi, Eino Baskini, Gerd Kanteri ja paljude teistega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.