"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lapsed saavad jälle bussiga kooli (0)
12. jaanuar 2009

Alates 5. jaanuarist sõidavad jälle koolibussid, mis mõeldud Tallinna kesklinna suunduvatele õpilastele. «Koolibussidele on tekkinud kindel kasutajaskond, mis näitab projekti jätkamise vajadust,» ütles abilinnapea Jaanus Mutli.
Mullu novembris korraldatud loendused näitasid, et päevas sõidab Viimsi suunalt kesklinna keskmiselt 128 ja Harku suunalt 104 õpilast. Viimsi haigla-Balti jaam koolibussi kasutas päevas keskmiselt 76 õpilast, Randvere aedlinn-Balti jaam  52, Vääna-Jõesuu-Balti jaam 71 ning Tabasalu-Balti jaam sõitvat koolibussi 33 õpilast.
Koolibuss on õpilastele tasuta, sõita saab õpilaspileti ettenäitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.