"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Maailmast: tasuta wifi Kopenhaa­ge­nis (0)
12. jaanuar 2009

Kopenhaageni elanikud saavad peagi kasutada tasuta internetiühendust tuhandes kohas üle linna. Kui kõik sujub plaani järgi, osutub see võimalikuks järgmisest suvest.
Tegu on osaga rahvuslikust projektist, mille raames tuleb 52 Taani linna kokku 6000 kohta, kus inimesed saavad ühendada oma arvutid ja mobiiltelefonid tasuta internetti. Tulevikus on kavas varustada tasuta internetiühendusega ka bussipeatused ja rongijaamad.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.