"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinn on ligi poole miljardiga plussis (0)
12. jaanuar 2009

Eelmise aasta lõpu seisuga tehtud kokkuvõte näitas, et Tallinna linnakassas oli vabu vahendeid 463 miljonit krooni.
Esialgsetel andmetel laekus Tallinna eelarvesse möödunud aastal 7,7 miljardit krooni, mis moodustab 100% rahavoo plaanis kavandatust, kusjuures üksikisiku tulumaksu laekus 6,1 miljonit krooni enam kui oli kavandatud. Seejuures tuleb arvestada, et maksu- ja tolliameti uue arvestussüsteemi kasutuselevõtmise ettevalmistustööde tõttu jättis amet alates 24. detsembrist maksumaksjate tasutud tulu- ja maamaksu kohalikele omavalitsustele üle kandmata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.