"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ettevõtlustoetused töökohtade loomiseks (0)
19. jaanuar 2009

Tallinna ettevõtlusamet kuulutas välja konkursid stardiabi, uute töökohtade loomise ja patenditoetuse taotlemiseks, tähtajad on tänavu 27. veebruaril ja 18. septembril. Stardiabi on võimalik taotleda alustava ettevõtluse toetamiseks, toetust uute töökohtade loomiseks ja tööstusomandi esemetele patendikaitse vormistamise toetus (patenditoetus).
Messitoetusi saab esitada aasta ringi.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on praegustes rasketes majandusoludes äärmiselt oluline toetada nii oma äri alustavaid kui ka juba tegutsevaid ettevõtjaid. «Ettevõtluse arengu soodustamine pealinnas on meile alati olnud väga oluline, seda enam praegu, kui iga päev tuleb teateid töö kaotanud inimeste ja tegevuse lõpetanud ettevõtete kohta,» ütles Mutli.
«Linn soovib toetada ja julgustada läbi eri toetusmeetmete nii alustavaid kui ka juba tegutsevaid ettevõtjaid, et tugevdada linna ettevõtluskeskkonda ja sellega kaasa aidata uute töökohtade loomisele.»
Taotlemise korrad ning taotlusvormid, samuti lisainfo on kättesaadavad Tallinna ettevõtlusameti ettevõtja infopunktis Vabaduse väljak 7, I korruse teenindusbüroos ja Tallinna kodulehel http://www.ettevotja.tallinn.ee/
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.