"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nädala mõtted (0)
19. jaanuar 2009

Vanurid on nagu lapsed

«Miks ei saa soojas kontoris istuvad ametnikud aru, et vanad inimesed ongi veidi nagu lapsed? Kümneaastasele ilmakodanikule sa ei suru passi pihku ja ei saada teda panka endale kontot vormistama. Miks peaks sellega siis hakkama saama 80-aastane elust vintsutatud maainimene?»

Kristi Leppik, ajakirjanik
—————————————————-

«Enamik /-/…Kanal 2 saateid on kvaliteedilt sellised, …/-/.., kus eeter on lahti kõigile elusolenditele, kes soovivad rääkida 20 minutit noaheitmiskonkursside tulevikust või siis esitada kohaliku vaimuhaigla patsientidega «Kuningas Leari» lühiversiooni.»

Vello Vikerkaar hindab telekanali taset

—————————————————-
Kasumihaigetest nimega ökopaadid

See kriis on tekkinud majanduslikult haige mõtle­mise tagajärjel. Majanduskriis ei tulnud majandusest… /-/…, vaid kultuurist, täpsemalt selle puudumisest. Ökopaadid ei kartnud enam midagi. Seadused nende jaoks ei toimi või …vaid kasumi nimel seadusi eirates.

Voldemar Kolga, psühholoog

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.