"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Pääsküla jäätmejaam töötab seitse päeva nädalas (0)
19. jaanuar 2009

 Vastavatud Pääsküla jäätmejaam (Raba 40) pakub jäätmete tasuta äraandmise võimalust tallinlastele ja Saue valla elanikele seitse päeva nädalas.
Jäätmete üleandmise tingimused on samasugused nagu Tallinna ülejäänud jäätmejaamades. Elanikelt võetakse tasuta vastu töötlemata puitu (ka jõulukuuski), vanametalli, plaste, klaasi, eelsorteeritud ehitusjäätmeid, paberit ja pappi, autorehve, elektri- ja elektroonikajäätmeid, pakendeid ja kodus tekkinud ohtlikke jäätmeid. Kasutuskõlblikku vanamööblit võetakse jäätmejaamades üldjuhul vastu tasuta, kuid mööbliesemete kasutuskõlblikkuse üle on õigus otsustada jäätmejaama operaatoril. Sortimata ehitusjäätmeid, riideid ja vanamööblit võetakse vastu lähtuvalt operaatori hinnakirjast.
Tallinna linnale kuuluva Pääsküla jäätmejaama maksumus oli 12 644 041 krooni, sellest linna osa oli 2 678 822,25 krooni. Erinevalt teistest Tallinna jäätmejaamadest on Pääsküla jäätmejaam lahti kõikidel nädalapäevadel (v.a riiklikud pühad). Jäätmejaam on avatud esmaspäeval, teisipäeval ja reedel kl 14-19, kolmapäeval, neljapäeval ja laupäeval 10-15 ja pühapäeval 12-17.
Täpsemat infot jäätmete vastuvõtu kohta leiab Tallinna kodulehel http://www.tallinn.ee/
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.