"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Hädalised saavad riideabi (0)
26. jaanuar 2009

Tallinna kodutute rehabilitatsioonikeskuses Suur-Sõjamäe 6a ja Päästearmee Lootuse majas Laevastiku 1a jagatakse abivajajatele riideid ja jalatseid, kehakatteid saab uuendada ka kodutute öömajades ja varjupaikades.
«Tallinna sotsiaaltöö keskusele annetavad riideabi kirikud ja organisatsioonid nii Eestist kui ka mujalt, samuti eraisikud,» ütles keskuse direktor Kersti Põldemaa. «Suurem vajadus on meeste suurenumbriliste jalanõude ja riiete järele, samuti ei jätku sokke ja meeste aluspesu.»
Inimesed saavad esemeid tuua öömajadesse-varjupaikadesse Akadeemia tee 34 ja 48, samuti Kopli 79. 
Kodutute rehabilitatsioonikeskuse juhi Imbi Eesmetsa sõnul saavad ka nemad riideabi headelt inimestelt ning tasuta riideid firmalt, kes tegeleb kasutatud riiete müügiga.
Suur-Sõjamäe 6a asuv keskus töötab esmaspäeval kella  9-18, teisipäevast neljapäevani 9-17 ja reedel 9-15 (lõuna 12-13). Keskuses saab ka pesta ja süüa, kasutada arvutit ja õmblusmasinat ning lugeda ajakirjandust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.