"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Munitsipaalpolitseinik võtab vastu (0)
26. jaanuar 2009

Tallinna linnavalitsuse infosaalis Vabaduse väljak 7 võtab munitsipaalpolitsei ametnik vastu informatsiooni ja avaldusi väärtegude kohta, teeb selgitustööd, tutvustab linna õigusakte ja seadustega kehtestatud nõudmisi kodanikele, ettevõtetele ja organisatsioonidele ning nõustab neid ameti pädevusest lähtuvalt.
Munitsipaalpolitsei poole võib pöörduda ööpäev läbi telefonil 14410, kui on tegemist heakorra-, koerte ja kasside pidamise, kaevetööde, avaliku korra, jäätmehoolduseeskirja jm rikkumistega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.