"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA SÜNDMUS: BAROKKMUUSIKAFESTIVAL (0)
26. jaanuar 2009
Oksana Sinkova

30. jaanuaril algab taas rahvusvaheline barokkmuusika festival, mida on korraldatud alates 1990. aastast. Festival, mille algataja, kunstiline juht ja karismaatiline liider on viiuldaja ja dirigent Andres Mustonen, algab suurejoonelise vokaalsümfoonilise avakontserdiga «Alguses oli Bach», kus teevad kaasa ERSO, RAM ja tütarlastekoor Ellerhein. Tegu on energiaküllase ja «raju» kontserdiga, kus ettekandele tulevad Pärt, Stravinski, Stokowski, Webern, Salieri. Festivali kavas on kokku 12 kontserti Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis. Lõppkontserdil esineb ka mitmete mainekate konkursside, salhulgas viimatise Eesti puhkpillimängijate konkursi võitja Oksana Sinkova (pildil).

30. jaanuaril algab taas rahvusvaheline barokkmuusika festival, mida on korraldatud alates 1990. aastast.
Festival, mille algataja, kunstiline juht ja karismaatiline liider on viiuldaja ja dirigent Andres Mustonen, algab suurejoonelise vokaalsümfoonilise avakontserdiga «Alguses oli Bach», kus teevad kaasa ERSO, RAM ja tütarlastekoor Ellerhein. Tegu on energiaküllase ja «raju» kontserdiga, kus ettekandele tulevad Pärt, Stravinski, Stokowski, Webern, Salieri. Festivali kavas on kokku 12 kontserti Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis. Lõppkontserdil esineb ka mitmete mainekate konkursside, salhulgas viimatise Eesti puhkpillimängijate konkursi võitja Oksana Sinkova (pildil).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.